Нов екосолвентен принтер от Mutoh – ValueJet 1204

  • 0
valuejet1324

Нов екосолвентен принтер от Mutoh – ValueJet 1204

Tags : 

Mutoh VALUE JET 1204 e еко- солвентен принтер с много високо качество. Използвайки разработената от Mutoh нова пиезо технология за печат, качеството е достатъчно високо за да нареди този принтер сред най- добрите представители в сферата на широкоформатния печат. Новата серия принтери Mutoh VALUE JET 1204 са разработени специално за фирми, които искат да инвестират в собствена широкоформатна машина.

Използва се нова, разработена от Mutoh, ” wide model” печатаща глава от последно поколение с 1440 dpi. Размера на капката е 3.5 пиколитра (най- малката в класа). Печатащата глава съдържа 1440 дюзи за четирите цвята – 8 реда по 180 дюзи за всеки цвят. Мutoh Value Jet използва мастила Eco Solvent Ultra и постига бърз, висококачествен и универсален печат , представляващ современна алтернатива на плотерите , използващи мастила на водна основа. Eco Solvent Ultra мастилата гарантират бързо съхнене, широк цветови диапазон и подобрена устойчивост на химически и физически въздействия.

Освен това позволяват използването на широк спектър медии без специално покритие. Готовите отпечатки са устойчиви на атмосферни условия до 3 години без допълнителна защита. С комбинацията от Eco Solvent Ultra мастила и новите печатащи глави Мutoh Value Jet 1204 практически няма нужда от периодично обслужване. В процеса на работа на машината не се отделят вредни изпарения и неприятна миризма, както и не се изисква осигуряването на допълнителна вентилация. Ето защо той е иделното решение за печат в офиса.