SENSE 3D Скенер

  • 0
3DS_SENSE_01

SENSE 3D Скенер

Tags : 

SENSE 3D Скенер

Открийте силата на физическата фотография с Sense 3D скенер. Усетете всяко измерение на любимите си спомени: Денят на вашето завършване. Сватбен ден. Първия ден след родилното. Почивка. Екскурзии по целия свят. Всички с Sense, всички в 3D. Пълното интегриране между Sense и Cubify Sculpt позволява творческа свобода като никога преди.

Ремиксирайте света : Пълната интеграция между Sense и Cubify Sculpt (софтуер за 3D дизайн или виртуална глина, с която модифицирате оригинала както ви харесва) означава творческа свобода като никога досега.

Размерът няма значение: Sense е най-всеобхватният скенер в своя клас, с автоматично оптимизирани настройки за големи и малки обекти.

Да се фокусираме върху най-важното: Автоматичното разпознаване на обекти позволява на Sense без проблем да отдели от общия фон обекта на вашето внимание и да го сканира точно дори в най-претрупаната среда.

Редактирайте с лекота: С функционалностите за бързо изрязване, уплътняване и подсилване на 3D моделите, получавате готови за печат файлове за няколко минути.

От реално до виртуално и обратно:Напълно интегриран с Cubify.com и 3D принтер, Sense може да изпрати сканираните обекти директно за печат.