За нас

green 2

Добре дошли!
Рано или късно всеки го прави...

Студио Мотив е най-големият доставчик на широкоформатен дигитален печат в Монтана и региона. Ние сме специализирано студио за печат на винил, мрежа, фолио, текстил и много други материали за нуждите на рекламната индустрия. Нашата цел е предоставяне на възможно най-голямо разнообразие от печатни продукти, изработени в срок, качествено и на адекватна цена.

Станете наш клиент!
Присъединете се към постоянно разширяващия се кръг от наши клиенти, ние имаме ресурсите, за да отговорим на всяко изискване по възможно най-добрия начин на най-добрата цена!

За повече информация се свържете с нас.

Как го правим?
Принтерите - това са нашето основно средство за производство. Разчитаме на 2 екосолвентни принтера - всеки с различна ширина и качество на отпечатъка, режещ плотер с оптика за рязане по контур, 2 принтера за сублимация, цветна дигитална машина и др.Графичен дизайн – нашата креативност е ключа към Вашия успех! В екипа на Студио Мотив работят млади хора с уменията и амбицията да променят и подчинят визията на Вашите желания.

 


 

В началото на 2015г. в гр. Монтана бе създадено студио за графичен дизайн и реклама „Мотив“.

Студиото предлага на своите клиенти множество иновативни идеи в сферата на графичния дизайн, Интернет и печатната реклама.

С екип от млади и креативни специалисти в областта на дизайна , ние предлагаме качествени разработки на нашите клиенти – фирмено лого и индентичност, дизайн и печат на биобордове и мегабордове, бранд на превозни средства, рекламни сувенири, 3D принт,  изработка на уеб сайтове и много други.

Студио „Мотив” разполага със собствена печатна база и оборудване: два екосолвентни принтера от утвърдените лидери на пазара Mimaki и MUTOH, режещ плотер от най-висок клас Graphtec с оптика и рязане по сложни контури, 3D принтер ZORTRAX, сублимационни десктоп принтери Ricoh, дигитален цветен печат от TOSHIBA и други.

Производственият ни цикъл е затворен: от приемане на поръчката, изработка на дизайн, подготовка за печат, печат, през рязане по сложни контури, довършителни дейности, до монтаж. Ние държим нашите клиенти да получат: Безупречното качество; Коректност; Индивидуално отношение.

Колективът на Студио Мотив приема с радост всяко предизвикателство за осъществяване на идеи за интересни продукти. Ескпертният ни екип ще Ви даде съвет за реализацията на всяка Ваша идея.
Свържете с нас, за да създадем заедно Вашите рекламни материали бързо, качествено и коректно!

Studio Motiv – Smal Studio, Big Ideas